Arc a név mögött

Giczi Péter - WaterGuard, Horgász, és a Szigetköz olthatatlan szerelmese

Itt  születtem a Szigetközben.

Kapcsolatom a vízzel és a természettel magától értetődő volt. Rajongásom a vízi világért az állatok szeretetével és a horgászattal kezdődött, majd 10 évesen barátom unszolására kenuzni kezdtem a győri vízi sportegyesületben. Ez a szenvedély azóta is töretlenül tart. A kenu és a víz a második otthonommá vált. Később már túrakenu marathonokat teljesítettem, így alkalmam volt Magyarország vizeinek jelentős részét megismernem. Az aktív túrázás immár több, mint húsz éve az életem része.

Szakmai tudásomat minden létező fórumon igyekszem fejleszteni, hogy vendégeimnek a lehető legmagasabb színvonalú túrákat szervezhessem. Elvégeztem a Magyar Kajak Kenu Szövetség Waterguard képzését is, amely ma Magyarországon a legmagasabb szintű túravezetői képesítés. Biztonságban leszel velem a vizeken, ezt bátran állíthatom.

A horgászat a másik hobbim. Hobbi? Életstílus!

Túljárni a halak eszén minden körülmények közt, akár viharban, télen, szúnyoggal dacolva, éjjel, bármikor? Ez egy igazi küldetés a számomra. Otthon dédelgetett teóriákat halra váltani felemelő érzés. Tehetem mindezt itt,  a szárazföldi deltában, a Szigetközben. Megszerzett tudásommal igyekszem támogatni az ide látogató horgászokat, hogy ezt a hatalmas vizet megismerjék és maradandó élményt szerezzenek.

Ha szívesen megismernéd Szigetközt, akár vízen vagy horgászbottal, fordulj hozzám bizalommal!

Találkozzunk az ágrendszerben!

#mindigvízen

Péter