Vízitúrák

Túráinkon elsődleges szempont, hogy vendégeink kikapcsolódása zavartalan, intenzív legyen, miközben a lehető legtöbb oldaláról és látnivalójával mutassuk be az ezer sziget világát, a Szigetközt.

Barangolásunk a Szigetköz rövid történelmi- és földrajzi ismertetésével indul, majd egy kis biztonságtechnikai oktatással folytatjuk és irány a víz!

Túráink során több nevezetességet felkeresünk, megismerjük történetüket és miközben bejárjuk az ágrendszer vadregényes csatornáit, sok mindent megtudhatsz túravezetőinktől az élővilágról, növényekről és az itt előforduló állatokról, kis szerencsével több élőlényt meg is figyelhetünk természetes közegében és a "szigetközi alien" kilétére is fény derül :)

Nyílt túránkat kezdő túrázóknak is ajánljuk, hiszen abszolút biztonságosak, túravezetőink pedig kiválóan felkészültek ahhoz, hogy a kikapcsolódásod garantálják.

Ha tele vagy kérdésekkel, hogy mivel készülj a túrára vagy mire számíthatsz, ki csatlakozhat a túrához, hozhatod-e kedvencedet, keresd fel a Tudástárat vagy közvetlenül minket!

Kövesd oldalunkat a Facebookon vagy érdeklődj telefonon és szerezz első kézből információt szervezett túráinkról, hogy Te is csatlakozhass és maradandó élményeket szerezz!

#mindigvízen