Vízitúrák

Túráinkon elsődleges szempont, hogy vendégeink kikapcsolódása zavartalan, intenzív legyen, miközben a lehető legtöbb oldaláról és látnivalójával mutassuk be az ezer sziget világát, a Szigetközt.

Barangolásunk a Szigetköz rövid történelmi- és földrajzi ismertetésével indul, majd egy kis biztonságtechnikai oktatással folytatjuk és irány a víz!

Túráink során több nevezetességet felkeresünk, megismerjük történetüket és miközben bejárjuk az ágrendszer vadregényes csatornáit, sok mindent megtudhatsz túravezetőinktől az élővilágról, növényekről és az itt előforduló állatokról, kis szerencsével több élőlényt meg is figyelhetünk természetes közegében és a "szigetközi alien" kilétére is fény derül :)

Nyílt túránkat kezdő túrázóknak is ajánljuk, hiszen abszolút biztonságosak, túravezetőink pedig kiválóan felkészültek ahhoz, hogy a kikapcsolódásod garantálják.

Ha tele vagy kérdésekkel, hogy mivel készülj a túrára vagy mire számíthatsz, ki csatlakozhat a túrához, hozhatod-e kedvencedet, keresd fel a Tudástárat vagy közvetlenül minket!

Kövesd oldalunkat a Facebookon vagy érdeklődj telefonon és szerezz első kézből információt szervezett túráinkról, hogy Te is csatlakozhass és maradandó élményeket szerezz!

#mindigvízen

Horgásztúrák

Horgásztúráinkon a Szigetköz halait vesszük célba. Legyen szó békés- vagy ragadozó halak horgászatáról, mi nem riadunk vissza! Éjjel vagy nappal, télen vagy nyáron, dacolva az elemekkel, de mindig vízen!

Több, mint 30 éves szigetközi tapasztalattal várlak benneteket, hogy együtt barangoljuk be e tájat és mutathassam meg nektek halait, horgászhelyeit, horgászati lehetőségeit.

Küzdj meg a Duna szilaj márnáival, járj túl a balinok eszén, bocsátkozz harcba a mélységek harcsáival vagy vedd fel a kesztyűt a Duna nyurgáival szemben, esetleg a téli éjszakák titokzatos árnyával a menyhallal nézz farkasszemet!

A minőségi idő ritka kincs, tölts egy felejthetetlen napot gyermekeddel,  szüleiddel, barátaiddal a vízparton!

Ha a casting technikában szeretnél fejlődni, fordulj hozzám bizalommal! 

Egy mondatban összefoglalva, ha  a Szigetközben tennéd próbára horgásztudásod, várlak szeretettel!

A túrákról, árakról részletesebben itt tájékozódhatsz, de egyéni igényeiddel is keress bátran!

#mindigvízen